Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kézzel készült kiegészítők

Kerámia kiegészítők
Tányérok

Raktárkészlet szűrő

Rendezés:

Nem kell elutaznod ahhoz, hogy úgy érezd, mintha valamilyen külföldi, mediterrán vidéken nyaralnál éppen. Elég pár tárgyat elhelyezni otthonodban és máris igazi, mediterrán hangulatot kölcsönöztél lakásodnak! Hogy ki mit vár az évben a legjobban, az eltérő lehet, de abban szinte mindannyian egyetértünk, hogy a nyár mindenki nagy kedvence. Ugye megvan az érzés, amikor megérkezel az idegen vagy éppen már oly megszokott kis nyaralóhelyre és érzed, hogy itt most minden más, mint otthon. Szinte a madarak is máshogy csiripelnek! 

Pont ez a célünk agyag kerámia termékeinkkel . Csak tálald ki az ételt és azonnal Dél -Spanyolországban érzed magad.

Bowl and Dishes Azora termék családunk dél-Spanyolországból érkezett ahol fehér folyami agyagból kézzel alkották ,és festették meg ezeket a termékeket. Kézzel festett ,kézzel készült termékek.

Bowl and Dishes  Espuma kerámia vonalunk divatos és látványos kelléke az asztalunknak . A kerámia mintázata márványra emlékeztet, de a valóságban légbuborékok egyedi kapcsolódása. Az Espuma név is ebből származik, ami spanyolul a habot jelent. A buborékok laza, optimista és élénk érzésre utalnak, rengeteg teret kínálva az új ötletek és alkotások felszínre töréséhez . Ezenkívül a séfek az espumákat gyakran használják az étel ízének, színének és élményének növelésére. Az edények Andalúziában kézzel készülnek fehér folyami agyagból, amely kifinomult szerkezetet kölcsönöz neki. A mázat kézzel hordják fel a felületre, ami azt eredményezi, hogy minden edény és tányér más és más. Az Espuma mosogatógépben és mikrohullámú sütőben mosható, de nem helyezhető sütőbe.

Bowl and Dishes  Nimet egy művészi, intenzív színekkel megalkotott kollekció, amely Törökországban kézzel készült. Kiválóan illeszkedik a mediterrán tapasok és mezze ételek tálalásához . A kollekcióban használt minták mint például a halak nagyon jellemzőek a mai török, régebben bizánci, oszmán területekre. Mosogatógépben és mikróhullámú sütőben használható