Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
1.100 Ft
Menny.:db
bazsalikom-morzsolt-fuszer
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Bazsalikom 250g

1.100 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt

A bazsalikom eredete, természetes élőhelye

A bazsalikom eredetileg Indiából származó gyógy- és fűszernövény, mely azonban a kereskedelemmel előbb Kis-Ázsiába, Észak-Afrikába, majd Európába is eljutott, és meghonosodott. A mediterrán konyha egyik legjellegzetesebb alapfűszere.

Milyen ételekhez használható a bazsalikom?

A bazsalikom a mentafélék családjába tartozó növény, intenzív íze és erős illata képes elnyomni más fűszereket, a harmonikus ízhatás eléréséhez komoly odafigyelést igényel az adagolása.

  • Erőteljes aromája leginkább levesekben, szószokban, mártásokban, valamint ragukban és pörköltekben, sültekben tud jól érvényesülni.
  • paradicsom és a bazsalikom finom harmóniája kedvez az olasz, mexikói és spanyol ételeknek,
  • A bazsalikomból készült pesto remek kiegészítője a grillételeknek, és tésztaféléknek.
  • A bazsalikom a balkáni konyha fetával, kecskesajttal, olívabogyóval készült salátáinak ad különleges aromát.
  • Jól kiegészíthető kakukkfűoregano, majoranna, zsálya, rozmaring elegyével, melyet felhasználhatunk például különböző húsételek pácolásához, valamint zöldsaláták borecetes, olívaolajos öntetéhez.
  • A bazsalikom a chilivel, valamint fehér és zöldpaprikával készült ételek ízvilágát is nemesíti, kedvezően befolyásolja a hagyma, fokhagyma, medvehagyma rendkívül intenzív aromáját.

Tárolás: fénytől védett, száraz, hűvös helyen.

Ez a termék tejport, földimogyorót, dióféléket, zellert, mustárt, szezámmagot, gluténtartalmú gabonaféléket, szóját is csomagoló üzemben készült, emiatt ezen allergéneket nyomokban tartalmazhatja.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

1kg 4055.-HUF

Leírás és Paraméterek

A bazsalikom eredete, természetes élőhelye

A bazsalikom eredetileg Indiából származó gyógy- és fűszernövény, mely azonban a kereskedelemmel előbb Kis-Ázsiába, Észak-Afrikába, majd Európába is eljutott, és meghonosodott. A mediterrán konyha egyik legjellegzetesebb alapfűszere.

Milyen ételekhez használható a bazsalikom?

A bazsalikom a mentafélék családjába tartozó növény, intenzív íze és erős illata képes elnyomni más fűszereket, a harmonikus ízhatás eléréséhez komoly odafigyelést igényel az adagolása.

  • Erőteljes aromája leginkább levesekben, szószokban, mártásokban, valamint ragukban és pörköltekben, sültekben tud jól érvényesülni.
  • paradicsom és a bazsalikom finom harmóniája kedvez az olasz, mexikói és spanyol ételeknek,
  • A bazsalikomból készült pesto remek kiegészítője a grillételeknek, és tésztaféléknek.
  • A bazsalikom a balkáni konyha fetával, kecskesajttal, olívabogyóval készült salátáinak ad különleges aromát.
  • Jól kiegészíthető kakukkfűoregano, majoranna, zsálya, rozmaring elegyével, melyet felhasználhatunk például különböző húsételek pácolásához, valamint zöldsaláták borecetes, olívaolajos öntetéhez.
  • A bazsalikom a chilivel, valamint fehér és zöldpaprikával készült ételek ízvilágát is nemesíti, kedvezően befolyásolja a hagyma, fokhagyma, medvehagyma rendkívül intenzív aromáját.

Tárolás: fénytől védett, száraz, hűvös helyen.

Ez a termék tejport, földimogyorót, dióféléket, zellert, mustárt, szezámmagot, gluténtartalmú gabonaféléket, szóját is csomagoló üzemben készült, emiatt ezen allergéneket nyomokban tartalmazhatja.

1kg 4055.-HUF

Leírás

A bazsalikom eredete, természetes élőhelye

A bazsalikom eredetileg Indiából származó gyógy- és fűszernövény, mely azonban a kereskedelemmel előbb Kis-Ázsiába, Észak-Afrikába, majd Európába is eljutott, és meghonosodott. A mediterrán konyha egyik legjellegzetesebb alapfűszere.

Milyen ételekhez használható a bazsalikom?

A bazsalikom a mentafélék családjába tartozó növény, intenzív íze és erős illata képes elnyomni más fűszereket, a harmonikus ízhatás eléréséhez komoly odafigyelést igényel az adagolása.

  • Erőteljes aromája leginkább levesekben, szószokban, mártásokban, valamint ragukban és pörköltekben, sültekben tud jól érvényesülni.
  • paradicsom és a bazsalikom finom harmóniája kedvez az olasz, mexikói és spanyol ételeknek,
  • A bazsalikomból készült pesto remek kiegészítője a grillételeknek, és tésztaféléknek.
  • A bazsalikom a balkáni konyha fetával, kecskesajttal, olívabogyóval készült salátáinak ad különleges aromát.
  • Jól kiegészíthető kakukkfűoregano, majoranna, zsálya, rozmaring elegyével, melyet felhasználhatunk például különböző húsételek pácolásához, valamint zöldsaláták borecetes, olívaolajos öntetéhez.
  • A bazsalikom a chilivel, valamint fehér és zöldpaprikával készült ételek ízvilágát is nemesíti, kedvezően befolyásolja a hagyma, fokhagyma, medvehagyma rendkívül intenzív aromáját.

Tárolás: fénytől védett, száraz, hűvös helyen.

Ez a termék tejport, földimogyorót, dióféléket, zellert, mustárt, szezámmagot, gluténtartalmú gabonaféléket, szóját is csomagoló üzemben készült, emiatt ezen allergéneket nyomokban tartalmazhatja.

Leírás

A bazsalikom eredete, természetes élőhelye

A bazsalikom eredetileg Indiából származó gyógy- és fűszernövény, mely azonban a kereskedelemmel előbb Kis-Ázsiába, Észak-Afrikába, majd Európába is eljutott, és meghonosodott. A mediterrán konyha egyik legjellegzetesebb alapfűszere.

Milyen ételekhez használható a bazsalikom?

A bazsalikom a mentafélék családjába tartozó növény, intenzív íze és erős illata képes elnyomni más fűszereket, a harmonikus ízhatás eléréséhez komoly odafigyelést igényel az adagolása.

  • Erőteljes aromája leginkább levesekben, szószokban, mártásokban, valamint ragukban és pörköltekben, sültekben tud jól érvényesülni.
  • paradicsom és a bazsalikom finom harmóniája kedvez az olasz, mexikói és spanyol ételeknek,
  • A bazsalikomból készült pesto remek kiegészítője a grillételeknek, és tésztaféléknek.
  • A bazsalikom a balkáni konyha fetával, kecskesajttal, olívabogyóval készült salátáinak ad különleges aromát.
  • Jól kiegészíthető kakukkfűoregano, majoranna, zsálya, rozmaring elegyével, melyet felhasználhatunk például különböző húsételek pácolásához, valamint zöldsaláták borecetes, olívaolajos öntetéhez.
  • A bazsalikom a chilivel, valamint fehér és zöldpaprikával készült ételek ízvilágát is nemesíti, kedvezően befolyásolja a hagyma, fokhagyma, medvehagyma rendkívül intenzív aromáját.

Tárolás: fénytől védett, száraz, hűvös helyen.

Ez a termék tejport, földimogyorót, dióféléket, zellert, mustárt, szezámmagot, gluténtartalmú gabonaféléket, szóját is csomagoló üzemben készült, emiatt ezen allergéneket nyomokban tartalmazhatja.