Cégről
A Bonne Maman lekvárok és zselék Franciaországban készülnek, természetes alapanyagokból, mesterséges színezék, kukoricaszirup és tartósítószer nélkül. Minden, ami a Bonne Maman termékekbe kerül, biztosan megtalálható nagymamánk konyhájában.
Hallottál már a Bonne Maman márkáról? Nem? Érdemes megegyezni őket, mert nagyanyáink lekvárjai és süteményei ízével, látványvilágával csábítanak... és ejtenek is aztán rabul alattomosan a kóstolás pillanatától.
A márkát 1971-ben indította útjára a francia Andros cég. A Bonne Maman prémium minőségű, confitur típusú lekvárokat kínál, magas gyümölcs- és cukortartalommal. A termékek nádcukorral, 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek. Milyen ízekben? Hagyományos kajszi, szamóca, málna és szeder mellett a Bonne Maman specialitásokat is kínál: a narancs- és fügelekvárt, az egyre népszerűbb áfonyalekvárt, valamint az ínycsiklandó gesztenye- és karamellkrémet. Créme Brulée- je is van, ami egy isteni sült krém friss tojással, teljes tejjel és tejszínnel, aminek tetején roppanós karamell réteg csücsül. Kihagyhatatlan! A süteményei, kekszei és egyéb nyalánkságai is...
Összetevők
Cseresznye, cukor, nádcukor, sűrített citromlé, zselésítő anyag (gyümölcspektin). 100 g késztermékenként 50 g gyümölccsel készült. A termék súlya: 30g
Részletes leírás
Tökéletes pirítósra, süteményekbe, palacsintába, tortákhoz, de akár grill pácokhoz is.
Alapadatok
Származási országFranciaország
Energia1030kJ/243kcal
Zsír0,2 g
Szénhidrát59 g
ebből cukor59 g
Fehérje0,7 g
Rost1 g
|