Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

habanero bulleit bourbon whiskey trinidad moruga scorpio carolina reaper

janchili

A jó ételek és ízek szeretete mindig is jelen volt az életemben. Már fiatal koromban is szerettem főzőcskézni, szerettem a csípős ételeket és kísérletezni az ízekkel, hogy más legyen mint a megszokott ízek, amiket otthon és a környezetemben tapasztaltam. Sok évig nem tudtam mit kezdeni ezzel a dologgal, csak próbálgattam a különböző specialitásokat, de valami mindig hiányzott a csípős mellett. Az egyedi íz utáni vágy.

Ehhez tökéletesen passzolt az ötlet amivel Janchili márkát és ízvilágot 2016-ban megalapítottam. Az alapítást megelőző időkben folyamatosan kutattam, tanultam hogy fejlesszem és tökéletesítsem az ötletet, ami azóta is része a mindennapjaimnak, hogy folyamatosan megbízható és magas minőséget tudjak fogyasztóknak nyújtani!
Az ezzel járó munka minden percét élvezem, (kivéve a jégesők alatti parát, mert azt annyira nem), melyhez szüleim segítsége és támogatása éppúgy hozzájárul, mint a Janchili névhez való mély érzelmi kötődés, mellyel öcsém előtt tisztelgek, így emléke a Janchili által tovább élhet. A földdel, növényekkel, terményekkel való foglalkozás, állattartás nem újdonság számomra, ugyanis a családomnak nagyszülőkig visszatekintve mindig voltak földjei, állatai, tehát ez kapóra jött, továbbá az is, hogy mi magyarok azért sokan szeretjük az erős, csípős ízeket!

A chilihez szükséges magokat egy barátom segítségével közvetlenül az USA-ból sikerült beszerezni. Innen jön a “ Sponsored by Fika” felirat az üvegeken és egy szósz is, a Mr. Fika. Ezzel szerettem volna kifejezni a hálámat Fika barátomnak a segítségéért abban, hogy minőségi, eredeti magokat tudjak szerezni!
Azóta a chili a szenvedélyem, minden percem ehhez igazítom és a legnagyobb alázattal nyúlok minden munkafolyamathoz a magok ültetéstől a kész szósz kezedbe adásáig! Nagy gondossággal választom ki a magokat, a palántákat kétkezi munkával kapálom, öntözöm és szüretelem, válogatom, majd egyedi recepteket fejlesztve alkotom meg szószokat, savanyúságokat, őrleményeket. Ez a személyes garanciám arra, hogy mindig kimagasló minőséget élvezhess a kézművesség csodájával!

A mindennapok tapasztalatai és fogyasztók bizalma mind aktívan hozzájárult ahhoz, hogy a Janchili 2020-ra bőven kinőtte szülővárosomat, Bátaszéket és környékét, s a hazai chili kedvelők körében is padlógázzal tör az élre. Ebben rengeteg fizikai munka, kísérletezés és kudarc is benne volt mire erre a szintre el sikerült jutni, de úgy éreztem, hogy ez az utam amit régóta keresek! Ebben az évben sikerült még egy földterülettel kiegészíteni a birtokot, amivel reményeim szerint a chili szószok utáni egyre nagyobb igényeket maradéktalanul ki tudom szolgálni a megszokott minőségben!


Ezek a különlegességek ma már számos üzlet polcán, éttermekben, fesztiválokon is fellelhetők, de itt a webshopban is bárki számára kényelmesen, néhány kattintás után elérhetők. A Janchili szószok egekbe repítő ízélménye, az üvegcsék megjelenése mind azt tükrözi, amit a világról gondolok: modern külső, fiatalos lendület és brutális ERŐ. De ne rémüljön meg senki, nem csak erős termékek vannak, mert gondoltam azokra is akiknek nem az életük az extra erős íz, csak szeretnének valami különlegeset kóstolni! A webshopban számos szósz illetve készítmény csak leheletnyire csípős.


A Janchili -A chilibirodalom nevéhez hűen, a fejlődés, a tanulás nem áll meg, azt ötletek nem fogynak el, mert maximális szenvedéllyel végzem a munkámat és szeretném az embereknek az étel élvezetét nyújtani, ami ne merüljön ki abban, hogy 3 tányérral eszünk meg az adott ételből! Így a végére megjegyzésnek, hogy az extra erős szószokkal ez úgyse menne…