Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Olajfa kiegészítők

Raktárkészlet szűrő

Rendezés:

A műanyagmentesség személyes célunk fa termékeinkkel ,amellett ,hogy gyönyörűek ,egyediek és otthonos hangulatot árasztanak. A faanyagok ökológiailag lettek betakarítva, tehát minden fa helyére új fiatal termőképes fa kerül. Elérhető ma már itthon is a műanyagmentes konyha gondolata. 

A fa ami igazán melegséget hoz otthonunkba. Főleg, ha az alapanyag az eredeti mediterrán hangulatot árasztó olívafa-olajfa. Minden Bowl and Dishes  olajfa termékünk egyedi és kézzel készült  (handmade) . Az olívafából készült termékeink, olyan ősi olajfákból származnak amelyek elvesztették olajbogyó-termelési funkciójukat. Az olajfa jellegzetes növekedése révén a világ egyik legkeményebb fa fajtája. Nagyon speciális erezettel és színnel rendelkezik. Minden termék egyedi, más alakú és erezetű .  Ha szeretnéd feldobni otthonodat vagy kifejezetten a konyhádat akkor jó helyen keresgélsz. 

Bowl and Dishes Teakfa termékeink Jáva szigetéről származó ökológiailag betakarított teakfákból készül. Minden termék egyedi, más alakú és mintázatú. Egy teakfa tálalón felszolgálni az asztaltársaságnak ,már a legelején nyerő húzás :) Önmagában elegendő asztaldísz .

Bowl and Dishes  rózsafa tónusait pedig nem is kell túl magyarázni. Sötét és világos színek véletlen váltakozása . Egy vizuális katarzis :) Rózsafa termékeink a dél-ázsiai Dalbergia Sissoo fákból készülnek . A Sheesham-fának, más néven indiai rózsafának igazán meleg színe van, váltakozik a szívfa sötét árnyalatai és a mályvavirág könnyebb jegyei között. Minden elem egyedi, mert minden fadarabnak megvan a saját vonal- és színátmenete. A rózsafa nagyon tartós és masszív anyag.

Természetes , praktikus és szép .