Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Fokhagyma granulátum 250g
1.380 Ft
Menny.:db
fokhagyma-granulatum-fuszer
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Fokhagyma granulátum 250g

1.380 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Fokhagyma granulátum 

A fokhagyma eredete, természetes élőhelye

Ahogy a vöröshagyma, úgy a fokhagyma is az amarillisz-félék családjába tartozó gyógy- és fűszernövény. A fokhagyma Elő- és Dél-Ázsiából származik, de sikeresen honosították szerte a világon, hiszen a szélsőséges időjárási viszonyokat jól tűrő, igénytelen növény.

Hogyan készül a fokhagyma granulátum?

A fokhagyma szárítása során voltaképpen tartósítjuk a fűszert, így a beltartalom - az illóolajok, vitaminok, ásványi anyagok - sokkal hosszabb ideig maradnak a növénybe zárva. A fokhagyma granulátum körülbelül 2-3mm szemcseméretű szárított, őrölt fokhagyma, melynek íze intenzívebb a szintén szárított, fokhagyma pehelynél és a finomabbra őrölt fokhagyma porénál.

A fokhagyma granulátum adagolási arányai:

  • ¼ teáskanál fokhagyma granulátum= 1 közepes gerezd nyers fokhagyma
  • 1 teáskanál fokhagyma granulátum= ½ teáskanál fokhagymapor

Milyen ételekhez használható a fokhagyma granulátum?

Minden olyan ételhez, amihez alapvetően is használunk nyers fokhagymát, adható – helyettesítésként – fokhagyma granulátum.

Ízesíthetünk vele:

  • zöldség, hús- és halételeket,
  • egytálételeket,
  • grillezett és sült ételeket,
  • leveseket,
  • szószokat,
  • mártásokat,
  • túró-, sajt-, és vajkrémeket egyaránt.  

Tárolás: fénytől védett, száraz, hűvös helyen.

 

Ez a termék tejport, földimogyorót, dióféléket, zellert, mustárt, szezámmagot, gluténtartalmú gabonaféléket, szóját is csomagoló üzemben készült, emiatt ezen allergéneket nyomokban tartalmazhatja.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

1kg 6380.-HUF

Leírás és Paraméterek

1kg 6380.-HUF

Leírás

Fokhagyma granulátum 

A fokhagyma eredete, természetes élőhelye

Ahogy a vöröshagyma, úgy a fokhagyma is az amarillisz-félék családjába tartozó gyógy- és fűszernövény. A fokhagyma Elő- és Dél-Ázsiából származik, de sikeresen honosították szerte a világon, hiszen a szélsőséges időjárási viszonyokat jól tűrő, igénytelen növény.

Hogyan készül a fokhagyma granulátum?

A fokhagyma szárítása során voltaképpen tartósítjuk a fűszert, így a beltartalom - az illóolajok, vitaminok, ásványi anyagok - sokkal hosszabb ideig maradnak a növénybe zárva. A fokhagyma granulátum körülbelül 2-3mm szemcseméretű szárított, őrölt fokhagyma, melynek íze intenzívebb a szintén szárított, fokhagyma pehelynél és a finomabbra őrölt fokhagyma porénál.

A fokhagyma granulátum adagolási arányai:

  • ¼ teáskanál fokhagyma granulátum= 1 közepes gerezd nyers fokhagyma
  • 1 teáskanál fokhagyma granulátum= ½ teáskanál fokhagymapor

Milyen ételekhez használható a fokhagyma granulátum?

Minden olyan ételhez, amihez alapvetően is használunk nyers fokhagymát, adható – helyettesítésként – fokhagyma granulátum.

Ízesíthetünk vele:

  • zöldség, hús- és halételeket,
  • egytálételeket,
  • grillezett és sült ételeket,
  • leveseket,
  • szószokat,
  • mártásokat,
  • túró-, sajt-, és vajkrémeket egyaránt.  

Tárolás: fénytől védett, száraz, hűvös helyen.

 

Ez a termék tejport, földimogyorót, dióféléket, zellert, mustárt, szezámmagot, gluténtartalmú gabonaféléket, szóját is csomagoló üzemben készült, emiatt ezen allergéneket nyomokban tartalmazhatja.