Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
1.190 Ft
Menny.:db
Kép 1/2 - Ghaurved  Vadász tárkonyos mustár -  350g
Kép 2/2 - Ghaurved  Vadász tárkonyos mustár -  350g
Ghaurved  Vadász tárkonyos mustár -  350g
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Ghaurved  Vadász tárkonyos mustár - 350g

1.190 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A Ghaurved  Vadász tárkonyos mustár 2019-ben csillagot nyert a Great Taste Awards-on, amely a világ egyik legnevesebb premium food versenye.

A bírálók így vélekedtek róla: “Remekül illene egy jó sült kolbászhoz… Lágy krémes állag. Nagyon érdekes ízprofil, a mustár aromáját követő tárkonnyal. Könnyed zamatú mustár, Lágy, gyümölcsös, ínycsiklandóan édeskés aroma, kiegyensúlyozott ízzel, ezért sokféleképpen felhasználható.” “…Nagyszerű kísérő és alapanyag egyaránt, például dresszingekhez adva, összefutott a nyál a szánkban, arra gondolva, hogy milyen remekül menne egy jó steakhez.”

A vadász- tárkonyos mustár legfontosabb összetevője az erdélyi konyha fontos eleme: a tárkony. E kiváló fűszer harmonikusan belesimul a mustár alapízébe. E mustárkülönlegesség egyediségét éppen egyszerűsége adja, és az a kellemesen csípős íz, amely legfőbb jellegzetessége.

Leírás

A Ghaurved  Vadász tárkonyos mustár 2019-ben csillagot nyert a Great Taste Awards-on, amely a világ egyik legnevesebb premium food versenye.

A bírálók így vélekedtek róla: “Remekül illene egy jó sült kolbászhoz… Lágy krémes állag. Nagyon érdekes ízprofil, a mustár aromáját követő tárkonnyal. Könnyed zamatú mustár, Lágy, gyümölcsös, ínycsiklandóan édeskés aroma, kiegyensúlyozott ízzel, ezért sokféleképpen felhasználható.” “…Nagyszerű kísérő és alapanyag egyaránt, például dresszingekhez adva, összefutott a nyál a szánkban, arra gondolva, hogy milyen remekül menne egy jó steakhez.”

A vadász- tárkonyos mustár legfontosabb összetevője az erdélyi konyha fontos eleme: a tárkony. E kiváló fűszer harmonikusan belesimul a mustár alapízébe. E mustárkülönlegesség egyediségét éppen egyszerűsége adja, és az a kellemesen csípős íz, amely legfőbb jellegzetessége.