Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Háztól házig garancia szolgáltatás

Háztól-házig garancia

Mi az a Háztól-házig garancia?

Ez egy olyan kényelmi szolgáltatás, melynek keretein belül, kedvező áron, a vásárlástól számítva egy 6 hónapra biztosítjuk Neked, hogy ha az általad vásárolt termék meghibásodik, akkor annak garanciális ügyintézését és szállításának terhét le vesszük a válladról.  

Hogyan történik ez a valóságban?

A termék meghibásodásakor csak annyi a dolgod, hogy értesítesz minket az alábbi email címen: adelikatban@gmail.com
Mi pedig már küldjük is a futárt a megadott címre. Ezt követően Neked semmi dolgod sincs, csak várni a megjavított készüléket, amit majd a futár visz.

Fontos tudnivalók

  • A szolgáltatás nem csak egy napra szól, hanem fél évre. Annyiszor élhetsz a háztól-házig garanciával amennyiszer indokolt. Bármennyi oda-vissza fuvarról is legyen szó, meghibásodott terméked szállítási költségét mi álljuk!
  • A terméket gondosan csomagold be dobozába és azt tedd bele egy bélelt borítékba vagy pedig még egy dobozba, hogy szállításnál ne essen baja, hiszen azért felelősséget nem tudunk vállalni. Tedd bele a számlát vagy egy másolatát, illetve mellékeld egy pár sorban leírva a hibáját is.
  • A szolgáltatás nem terjed ki törésre,  vagy bármilyen külső behatás által okozott sérülésre.

Mire vonatkozik a garancia?

A számlán szereplő bármely termék garanciális meghibásodása esetén jogosult vagy az ingyenes oda-vissza szállításra a termék garanciaidején belül.

Miért éri meg?

Mi intézzük az adminisztrációt, a javíttatást, a szervizzel való kommunikációt és persze a futárszolgálatot is, így téve Számodra a lehető leggördülékenyebbé és leggyorsabbá a teljes ügyintézési procedúrát. És ami a legfontosabb a szolgáltatásunkkal időt és pénzt spórolsz!