Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Magyar friss húsárú

Magyar friss húsárú
Magyar kistermelők termékei

Raktárkészlet szűrő

Rendezés:

Több évtizedes hús feldolgozói és húsbolti tapasztalattal rendelkező családi vállalkozásból származnak hús termékeink. Frissen készítjük elő a megrendeléskor . Olyan termékeket gyűjtöttünk és gyűjtünk össze amelyek a multik polcain nem találhatóak meg. Az ár érték arány megtartása a legfontosabb számunkra . Hiszen lehet ,hogy termékeink drágábbak ,de magasabb minőséget is képviselnek. 

Csak néhányat emelnék ki : Házi kolbász ,Szürkemarha termékek, Házi fokhagymás tepertő

Szürkemarha vastag  szalámi

Szürkemarhahúsból valamint sertés szalonnából készült, különleges, illatos fűszerek hozzáadásával, amelyek szépen, harmonikusan kiemelik a marhahús eredeti ízét és illatát.

A tradíciókat alapul véve, de azokat újragondolva, törekedve egy másik íz-élmény elérésére, néhány kiváló, már bevált termékünket még különlegesebbé tettük.

A 100%-os termékeink mesterséges adalékanyagoktól mentesek, kiemelkedően magas hústartalmukkal is a legmagasabb minőséget garantáljuk. Az ásványi anyagokban gazdag, gyógynövényes jegyeket hordozó, vadéhoz közel álló szürkemarhahús karaktere eltéveszthetetlen. A magyar pirospaprika és a kömény tökéletes kombinációja adja a szalámi testességét, ami hagyományos bükkfa füstöléssel és hosszú érleléssel készül.

Felszolgálás: Olyan vastagra szelve ajánljuk, hogy megálljon a peremén. Hűtést nem igényel, a tárolást 20 ºC alatt javasoljuk, szeletelésnél a legszebb metszéslapokat 5 ºC alatt lehet elérni. A legjobb ízélményt szobahőmérsékleten tapasztaljuk.

Különösen ajánljuk friss kovászos fehérkenyérrel, keményebb sajtokkal, mint a Pecorino, Beaufort, Comte, Manchego, de hideg vagy főtt gourmet ételek meghatározó összetevője is lehet. Próbát tehetünk, hogy egy pohár blanc de noir pezsgővel, könnyebb vagy testesebb vörösborral találjuk-e meg a tökéletes harmóniát.

Összetevők: szürkemarhahús 70%, sertésszalonna 30%, étkezési só, fokhagyma, burgonyakeményítő, fűszerek, fűszerkivonatok, ízfokozó (E621 és E635), állati fehérje, aromák, E450 stabilizátor, E300 antioxidánsok, E120 színezék, nátrium-nitrit.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékösszetevők listája, allergén és tápérték információk helyesek legyenek, ugyanakkor ezek gyakran változhatnak. Ezért kérjük, minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. A Kolbaszposta.hu nem vállal felelősséget semmilyen helytelen termékinformációért.

 

Szürkemarha kolbász kb 350g (PALATIN)

Szürkemarhahúsból valamint sertés szalonnából készült csípős kolbász, különleges, illatos fűszerek hozzáadásával, amelyek szépen, harmonikusan kiemelik a marhahús eredeti ízét és illatát.

Csípős változata a Szürkemarha Paprikás kolbásznak. A kolbászban a Magyar Szürkemarha hús dominál, melyet szalonnával, pirospaprikával, hagyományos bükkfa füstöléssel készítünk tartósítószerek és adalékanyagok nélkül. Ez tesz minden falatot ellenállhatatlanná.

Felszolgálás: szobahőmérsékleten, olyan vastagra szelve, hogy megálljon a peremén. Szervírozzuk magában vagy akár paradicsomos alapú tésztákban, esetleg feltétként vagy töltelékként bármilyen fogásról legyen is szó.

Összetevők: szürkemarhahús 70%, sertésszalonna 30%, étkezési só, fokhagyma, burgonyakeményítő, fűszerek, fűszerkivonatok, ízfokozó (E621 és E635), állati fehérje, aromák, E450 stabilizátor, E300 antioxidánsok, E120 színezék, nátrium-nitrit.