Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szörpök

Szörpök

Magyar kistermelők termékei

Raktárkészlet szűrő

Rendezés:

Spájz bemutatkozás : 

Keszthelyi családi vállalkozásunk 2013 óta készít prémium minőségű szörpöket.

Termékeinkben a régi, nagyszüleinktől kapott családi receptúrát ötvözzük a mai technológia adta lehetőségekkel, hogy saját termesztésű alapanyagainkból a legjobb minőségű szörpöket készíthessük el minden nap a Spájz Szörp rajongóknak.

Az előállítás során nem sűrítménnyel dolgozunk, ily módon termékeinkben mindig az alapanyagok természetes íze köszön vissza.

A saját termesztésű alapanyagok gondos kiválasztásának köszönhetően, minden szörpünk rendkívül magas gyümölcstartalommal és kiváló eltarthatósággal rendelkezik, így bontatlan állapotban 12 hónapos garanciát vállalunk a termékekre.

Hiszünk abban, hogy a nyílt kommunikáció, a visszajelzések működésünkbe történő folyamatos beépítése a hosszútávú sikerünk záloga: Vásárlóink visszajelzéseire, illetve ötleteire építve jelenleg 14 különböző ízben érhetőek el a Spájz Szörpök az olyan klasszikusoktól, mint a málna vagy bodza, a teljesen cukormentes, cukorbetegek számára is fogyasztható levendula és gyömbéren keresztül egészen az olyan merész újításokig, mint a mentával megbolondított uborka vagy forró italként is kiváló téli fűszeres szörpünk.

Termékeinket szakmai körökben is folyamatosan megméretjük. Nagy öröm volt számunkra, hogy korábbi hazai sikereink mellett, 2019-ben a kézműves termékek Oscar-díjának is nevezett Great Taste Awards gasztronómiai versenyen (https://greattasteawards.co.uk/) a Provence szörpünk elismerést kapott.

Reméljük, hogy hamarosan Ön is megtalálja a kedvenc Spájz Szörpjét, kellemes böngészést, vásárlást kívánunk!

Üdvözlettel,

A Spájz Szörp csapat

Csúzi bemutatkozás : 

Családunk már hetedik generáció óta él itt Monoron és foglalkozik szőlő-, gyümölcstermesztéssel, ill. borkészítéssel. Szüleim voltak az elsők a sorban, akik a borainkat már értékesítésre is szánták. Velük, Feleségemmel és négy gyermekünkkel együtt működtetjük családi gazdaságunkat.

A szőlő mellett a másik főnövényünk az alma, amit egy ezer fát számláló ültetvényen termesztünk és a teljes gyümölcsmennyiséget kézműves almatermékek formájában dolgozzuk fel. Készítünk almalekvárokat, almasajtot, almaszörpöt és almaeceteket.Nyári napközis táborok, óvodai- és iskolai látogatások alkalmával biztosítunk helyszínt az ide érkezők számára, hogy belekóstolhassanak a szőlőszüret és feldolgozás, agy az alma betakarítás rejtelmeibe. Számos médiamegjelenésünk volt az elmúlt években, amiért nagyon hálásak vagyunk! Készült 2014-ben egy hiánypótló és unikális dokumentumfilm a Monori Pincefaluról dr. Péterffy András rendezésében, “Gyöngyöt az embernek” címmel, ami több nemzetközi boros filmfesztiválon is díjakat nyert. Ebben a mi Strázsahegyünkről mesélnek a hegyet életben tartó borász családok és az ide látogató vendégek. Érdemes rászánni az időt!