Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
250 Ft
Menny.:db
mustarmag-fuszer
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Mustármag egész - sárga 50g

250 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Mustármag sárga, egész

A mustármag eredete, természetes élőhelye

A mustármag a káposztafélék családjába tartozó, kifejezetten a magjáért termesztett növény magja. A feltehetően a Közel-Keletről származó mustármag római közvetítéssel került Európába, ahol azóta is megterem akár a konyhakertben is. Barna és sárga változata egészben és őrölve is ismert fűszer.

Milyen ételekhez használható a mustármag sárga, egész változata?

A mustármag legismertebb felhasználása a mustár készítése, melyhez a mustármagot mozsárban összetörik, majd különböző fűszerekkel, sókkal és olajokkal dúsítják.

  • A mustármag sárga, egész változata alkalmazható savanyúságok  - uborka, káposzta befőzéséhez, a vegyeszöldség savanyúság, azaz a csalamádé alapanyaga is egyben.
  • A sárga mustármag egészben adagolható egészben sült, főtt húsokhoz, zöldségekhez, levesekhez is.
  • A grillezett húsok és halak előpácolásához használt fűszerkeverékekbe is tehetünk sárga mustármagot.
  • Jól párosítható hagymafélékkelkorianderrel, római köménnyel, ecettel, tárkonnyal, fokhagymával, szegfűszeggel.
  • A mustármag sárga, egészben kapható változata az egészségmegőrzés, roborálás egyik legjobb módja, hiszen kiváló magcsíra alap; a mustármag csírája jelentős pozitív élettani hatásokkal bír.

Tárolás: fénytől védett, száraz, hűvös helyen.

Ez a termék tejport, földimogyorót, dióféléket, zellert, mustárt, szezámmagot, gluténtartalmú gabonaféléket, szóját is csomagoló üzemben készült, emiatt ezen allergéneket nyomokban tartalmazhatja.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

1kg 3407.-HUF

Leírás és Paraméterek

1kg 3407.-HUF

Leírás

Mustármag sárga, egész

A mustármag eredete, természetes élőhelye

A mustármag a káposztafélék családjába tartozó, kifejezetten a magjáért termesztett növény magja. A feltehetően a Közel-Keletről származó mustármag római közvetítéssel került Európába, ahol azóta is megterem akár a konyhakertben is. Barna és sárga változata egészben és őrölve is ismert fűszer.

Milyen ételekhez használható a mustármag sárga, egész változata?

A mustármag legismertebb felhasználása a mustár készítése, melyhez a mustármagot mozsárban összetörik, majd különböző fűszerekkel, sókkal és olajokkal dúsítják.

  • A mustármag sárga, egész változata alkalmazható savanyúságok  - uborka, káposzta befőzéséhez, a vegyeszöldség savanyúság, azaz a csalamádé alapanyaga is egyben.
  • A sárga mustármag egészben adagolható egészben sült, főtt húsokhoz, zöldségekhez, levesekhez is.
  • A grillezett húsok és halak előpácolásához használt fűszerkeverékekbe is tehetünk sárga mustármagot.
  • Jól párosítható hagymafélékkelkorianderrel, római köménnyel, ecettel, tárkonnyal, fokhagymával, szegfűszeggel.
  • A mustármag sárga, egészben kapható változata az egészségmegőrzés, roborálás egyik legjobb módja, hiszen kiváló magcsíra alap; a mustármag csírája jelentős pozitív élettani hatásokkal bír.

Tárolás: fénytől védett, száraz, hűvös helyen.

Ez a termék tejport, földimogyorót, dióféléket, zellert, mustárt, szezámmagot, gluténtartalmú gabonaféléket, szóját is csomagoló üzemben készült, emiatt ezen allergéneket nyomokban tartalmazhatja.