Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tészták

Raktárkészlet szűrő

Rendezés:

1846 óta a Rummo hagyományaival és egyedülálló tésztagyártási módszerével inspirálja az olasz konyha kedvelőit. Tökéletes állaga a szabadalmaztatott Lenta Lavorazione módszernek köszönhető. Ez a „lassú feldolgozás” módszer biztosítja, hogy a tészta megtartsa formáját a főzés során, és mindig al dente kerül ki, ami hosszú évek óta tanúsítja a termék magas minőségi színvonalát.

Ma, 170 év után, a Dei Mulinin keresztül az utcán található régi tésztaműhely a Benevento történelmének egy darabja és egy ősi hagyomány emléke lett. Ennek a régi hagyománynak és a tészta gyártásának hat generációs tapasztalatának köszönhetően a Rummo Lenta Lavorazione® ma is üzemel.

Széles választék

A Rummo márka egyedisége és professzionalizmusa nemcsak a világszerte kedvelt termékeiben, hanem eredetének és evolúciójának filozófiájában is megjelenik.

A tészta minőségének és tökéletes állagának eléréséhez elengedhetetlen az idő, amelyet az előállítási folyamat egyes szakaszaira fordítanak. Kiváló minőségű tészta készítése mindig azt jelenti, hogy fokozott figyelmet kell fordítani a terméket befolyásoló tényezőkre, a hőmérséklettől és a páratartalomtól kezdve a feldolgozás időtartamáig és intenzitásáig, a lisztben lévő gluténig. A gyártás minden szakaszát tapasztalt szakemberek felügyelik, akik rajonganak a mesterségükért.

Tészta készítésekor a Rummo különös figyelmet fordít a felhasznált búzára és vízre. A Rummo tészta nagyon magas fehérje tartalmú, ami a minőségi búza legjobb mutatója. Ez a pizza készítés alapja is. Hiszen akkor nyújtható a tészta ,ha magasminőségű fehérjedús lisztből készül.

A Rummo termékek széles választéka azt jelenti, hogy az ügyfelek kiválaszthatják a tökéletes tésztát, hogy a barátokkal és szeretteikkel töltött családi étkezés valóban különleges alkalom legyen. És garantáltan soha nem hagy cserben a konyhában!