Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Olivaolajok ,balzsamecetek, szőlőmagolajok

Raktárkészlet szűrő

Rendezés:

Monini olívaolaj

 Szeretnénk megosztani másokkal az extra szűz olívaolaj iránti szeretetet és rajongást azáltal, hogy kimagasló minőségű terméket kínálunk, amelynek ízvilága összetéveszthetetlen és az évek során sem változik, mert meggyőződésünk, hogy egyedül a jó dolgok tűnnek ki a többi közül és maradnak fenn.

Az extra szűz olívaolajaink titkát nem más, mint az ízviláguk rejti. Ezért a laboratóriumi tesztek alapján érkező visszaigazolásokon túl Zefferino Monini és hűséges munkatársai személyesen végzik minden nap a termékek kóstolását. Így csak olyan olajokat választanak ki és engednek át a szűrőn, amelyek tudják biztosítani a kellemes, friss és semmi mással össze nem téveszthető sajtos ízvilágunkat.

100%ban magánkézben lévő olasz cég. A Monini a világ egyik, ha nem a legnagyobb olívaolaj termelője. Emellett 2,5millió liter Modenai oltalom alatt álló területről modenai balzsamecetet állítanak elő.

Balzsam ecet Ponti.

Édes-savanyú, bársonyos, fűszeres aromájú olasz ecetfajta. Alapanyaga a fehér- vagy kékszőlő kipréselt leve, a must. A balzsamecetet hosszú éveken át hordókban érlelik, padlásokon, ahol a tél hideg, a nyár forró, ugyanis ezek a klimatikus szélsőségek kellenek ahhoz, hogy az ecet térfogata egyre kisebb legyen, megérjen és aromáját kibontsa. Az igazán jó minőségű balzsamecet legalább 12 évig érik és az aceto Balsamico tradizionale di Modena (vagy di Reggio Emilia) eredetvédő megjelöléssel ellátott, jelezvén, hogy kézműves hagyományok alapján készült. Mivel a balzsamecet nagyon tömény és aromás, csak néhány cseppet használunk belőle saláták és mártások ízesítésére.