A Ponti családi tradíció 140 évre nyúlik vissza. A legkiválóbb borokból készülő borecetek előállításának gondossága azóta sem változott. Olaszország vezető márkája a minőség garanciája.
A jól megszokott „hagyományos” ecetes salátaöntetünkön nehezen változtatunk, még az összetevők arányát se nagyon, nemhogy az alapanyagot. Pedig érdemes, ha nem is teljesen, legalább részben áttérni a borecetre. A hagyományos ecettel szemben, az ő javára szól, hogy miközben készül, nem veszíti el a borban található értékes összetevőket, amelyek igen kedvező hatással vannak szervezetünkre. Amellett, hogy salátákra kiváló (nálunk a fehérborecet-olívaolaj-őrölt bors kombináció megy a legjobban), ízérzékünket is helyreállítja, amely a túlzásba vitt sózásnak, borsozásnak, édesítésnek köszönhetően torzulhat. Segítségével kevesebbszer nyúlunk majd a sótartó után, jobban kiérződnek a zamatos, finom ízek.
A speciális Ponti fehérborecet a szigorú nyersanyag kiválasztás után, a lassú savasodás alapos folyamatával, szlavóniai tölgyfahordóban érlelik az igazi minőség elérése érdekében. A termelő Bridges vállalat ápolja az olasz kultúra hagyományos ízvilágát, a természet és a legfejlettebb technológia ötvözésével.
|