Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Éléskamra, Éléstár, Kamra, Spejz

Spájz

Raktárkészlet szűrő

Rendezés:

Mára a hagyományos piacozás világa eltűnőben van és valljuk be rohanó világunkban nem mindig jutunk el ezekre a helyekre. Így küldetésünké tettük, hogy minél szélesebb kör számára tegyük elérhetővé, minél több kisgazdaság, kistermelő termékét, mindezt olyan módon, hogy a hétköznapi, sürgető életünkben is egy kényelmes és gyors megoldást nyújtson a minőségi élelmiszerek, alapanyagok beszerzésére.  Online termelői piacunkon olyan hagyományosan előállított káros adalékmentes házi termékek közül válogathatsz , kézműves lekvárok és chutney-k, Magyar díjnyertes chilik , egy mesterszakács által készített mustár család , egy családi torma manufaktúra vagy épp kézműves ízesített mézek, szörpök . Csak néhányat emelünk ki most ,hiszen folyamatosan keresünk országos szinten, további Magyar beszállítókat. Ha van egy jó tipped ,hogy kivel tudnánk együtt dolgozni. Írd meg nekünk . adelikatban@gmail.com

Fontosnak tartjuk, hogy az áru friss, és minőségi legyen, emellett szeretnénk megszabadítani vásárolóinkat a felesleges élelmiszerszállítástól, cipekedéstől.

Személyes, megbízható, barátságos szolgáltatásra törekszünk. Szeretnénk, hogy minél közvetlenebb kapcsolat alakulhasson ki a termelők és a vásárlók között. Vajon tudják-e gyerekeink, hogy a magyar földről származó termékek milyen ízűek? Joggal vetődik fel a kérdés, hogy vajon lesz-e lehetőségük utódainknak is megízlelni ezeket, hiszen napjainkban nem nagyon támogatjuk vásárlással a hazai kistermelőket és a kézműves módszerekkel előállított minőségi magyar termékeket.

Célunk ,hogy Magyar jó minőséget képviselő kistermelők termékeit eljuttassuk az otthonodba . Családunk több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik a húsok terén. Üzemel fizikai húsbolt és zöldségbolt is amelyben friss árúkészlet fordul meg minden nap. Nektek csak egy gomb nyomás és válogatott minőséget teszünk a dobozokba.

Ezek a termékek egészen más kategóriát képviselnek, mint amilyeneket az áruházak polcain lehet találni. Hisszük és tudjuk, hogy finomat és jót csak kiváló alapanyagokból lehet készíteni. Mi erre helyezzük a hangsúlyt.

Hamarosan megnyílik egy reggeliző is ,ahol megkóstolhatod élőben is a termékeinket.