Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dethlefsen and Balk tea rendelés

Fekete teák

A teljesség igénye nélkül fogom felsorolni a jótékony hatásait. Mert sok van! Ha ezt a közkedvelt italt rendszeresen fogyasztja, nem kell aggódnia többet a magas vérnyomás, a stressz tünetek miatt. Természetesen fontos, hogy mellette az étkezésre is figyeljen, de a fekete tea nagyszerű egészségmegtartó és betegség megelőző ital.

  1. A másik fekete leves.
    Kávét nagyszerűen kitudja váltani egy erősebb fekete tea, a csersavainak köszönhetően. A fekete teában lépő koffein ugyan is csersavakba van zárva, ez úgy működik, mint egy idezáras kioldó. Ahogy az emésztő rendszer feloldja, a csersavakat csak utána tud a koffein hatást kiváltani. Ezért érezzük a fekete tea élénkítő hatását órákkal a fogyasztása után is.
  2. Fogaid védelmében fogyaszd!
    A fekete tea fluoridokat tartalmaz így segít a fogak egészségének megőrzésében. Mivel polifenolban gazdag, a szájban lévő baktérium nagyrészévet megöli. Így ha van egy kollégád, akinek szájszagával kezdenél valami, kínáld meg egy csésze fekete tával.Turbózd fel immunrendszered! Jöjjön még egy hatóanyag, amivel a fekete teára ráakasztható az immunrendszer erősítő címke is. Az alkil-amin aminosav segít felpörgetni a védekező rendszer reakció idejét. Megbetegedéses időszakban nagyon jó szolgálatot tud tenni.
  3. Szapora széklet megfékezésére.
    Csersavak egyik tulajdonsága, hogy összehúzó és gyulladáscsökkentő hatást váltanak ki a szervezetben. Ezzel a bélrendszerben található gyulladások által kiváltott hasmenést kezelhetjük. Ha biztosra szeretnénk menni koffeinmentes fekete teából, készüljön a főzet, így elkerülve a koffein vízhajtó hatását

Raktárkészlet szűrő

Rendezés: