Ízvilág : Almás / Fahéj
Az almás rétes egy hagyományos osztrák desszert, amelynek eredete azonban Pulyka. A bécsi szakácsok a „Baklava” -ból merítettek ihletet a török ostrom során. Ami fűszeres és gyümölcsös, finom krémes utóízzel. Akárcsak a frissen felszolgált, gőzölgő bécsi almás rétes. Ebben az érzéki keverékben a levegőn szárított az almadarabok és az erős fahéjdarabok felelősek az élményért . A tejszín ízének nagy része finoman bekeretezi az ízt és ez a keverék adja a tipikus almás rétes ízt.
Hozzávalók:
almadarabok, fahéjdarabok, hibiszkuszdarabok, manduladarabok, csipkebogyó héja, bodza, ribizli, fekete ribizli, aroma.
10 – 12 minutes 100˚C
4 – 5 heaped tsp./1 litre
HÍRLEVÉL Ha feliratkozol hírlevelünkre és követsz minket Facebookon, akkor garantáltan értesülni fogsz akcióinkról és a legmenőbb termékek érkezéséről!