Hasonló termékek
Vélemények
Leírás és Paraméterek
Amihez ajánlom
Játssz bátran a színekkel! A varázslatos fekete bársonyra emlékeztető színe eleganciát kölcsönöz minden ételnek, amihez felhasználod, legyen az vadhúsból vagy szárnyasból készült sült vagy konfitált hús. Ja, ne felejtsük ki a grillezett húsokat, egyedi élményt hoznak ki egymásból miközben mindkettőnek megmarad az íze a szádban, nem dominálják el egymást!
Összetevők: Habanero chili,paradicsom, hagyma, fokhagyma, olívaolaj, barnacukor, Worchester-szósz, melasz, fűszerek,citromsav, na-benzoát
Ha hasonló jellegű de füstösebb, karakteres ízre vágysz, kicsit több erősséggel akkor ezt ajánlom neked: Chipotle
Nettó térfogat: 100 ml
Felbontás után hűtőben tárolandó!
Minőségét megőrzi a címkén jelzett időpontig.
Habanero ismertető: Felülete sima,nem recés, vagy bordázott, mint sok erősebb chilinek.Nagysága 2,5-7 cm körüli szokott lenni, színe függ az adott fajtától.
Ízvilága: Trópusi, gyümölcsös , édeskés + a habanero számomra egyedi érdekes íze,ami a kedvencemmé teszi. Egy mutatós paprika, ami jól mutat a konyhában is.
SHU értéke: 100.000-350.000
SHU érték: Csípősségi egység, amivel a paprikában megtalálható kapszaicin mennyiségét jelzik. Ezt az értéket a Scoville-skála segítségével tudjuk besorolni, osztályozni. Pontos értéket nem lehet mondani egy paprikára sem, mert túl sok tényező befolyásolja. Pl. időjárás, föld minősége, a szóban forgó paprika származása.
Származási ország: Dél-Amerika
Leírás
Amihez ajánlom
Játssz bátran a színekkel! A varázslatos fekete bársonyra emlékeztető színe eleganciát kölcsönöz minden ételnek, amihez felhasználod, legyen az vadhúsból vagy szárnyasból készült sült vagy konfitált hús. Ja, ne felejtsük ki a grillezett húsokat, egyedi élményt hoznak ki egymásból miközben mindkettőnek megmarad az íze a szádban, nem dominálják el egymást!
Összetevők: Habanero chili,paradicsom, hagyma, fokhagyma, olívaolaj, barnacukor, Worchester-szósz, melasz, fűszerek,citromsav, na-benzoát
Ha hasonló jellegű de füstösebb, karakteres ízre vágysz, kicsit több erősséggel akkor ezt ajánlom neked: Chipotle
Nettó térfogat: 100 ml
Felbontás után hűtőben tárolandó!
Minőségét megőrzi a címkén jelzett időpontig.
Habanero ismertető: Felülete sima,nem recés, vagy bordázott, mint sok erősebb chilinek.Nagysága 2,5-7 cm körüli szokott lenni, színe függ az adott fajtától.
Ízvilága: Trópusi, gyümölcsös , édeskés + a habanero számomra egyedi érdekes íze,ami a kedvencemmé teszi. Egy mutatós paprika, ami jól mutat a konyhában is.
SHU értéke: 100.000-350.000
SHU érték: Csípősségi egység, amivel a paprikában megtalálható kapszaicin mennyiségét jelzik. Ezt az értéket a Scoville-skála segítségével tudjuk besorolni, osztályozni. Pontos értéket nem lehet mondani egy paprikára sem, mert túl sok tényező befolyásolja. Pl. időjárás, föld minősége, a szóban forgó paprika származása.
Származási ország: Dél-Amerika
Leírás
Amihez ajánlom
Játssz bátran a színekkel! A varázslatos fekete bársonyra emlékeztető színe eleganciát kölcsönöz minden ételnek, amihez felhasználod, legyen az vadhúsból vagy szárnyasból készült sült vagy konfitált hús. Ja, ne felejtsük ki a grillezett húsokat, egyedi élményt hoznak ki egymásból miközben mindkettőnek megmarad az íze a szádban, nem dominálják el egymást!
Összetevők: Habanero chili,paradicsom, hagyma, fokhagyma, olívaolaj, barnacukor, Worchester-szósz, melasz, fűszerek,citromsav, na-benzoát
Ha hasonló jellegű de füstösebb, karakteres ízre vágysz, kicsit több erősséggel akkor ezt ajánlom neked: Chipotle
Nettó térfogat: 100 ml
Felbontás után hűtőben tárolandó!
Minőségét megőrzi a címkén jelzett időpontig.
Habanero ismertető: Felülete sima,nem recés, vagy bordázott, mint sok erősebb chilinek.Nagysága 2,5-7 cm körüli szokott lenni, színe függ az adott fajtától.
Ízvilága: Trópusi, gyümölcsös , édeskés + a habanero számomra egyedi érdekes íze,ami a kedvencemmé teszi. Egy mutatós paprika, ami jól mutat a konyhában is.
SHU értéke: 100.000-350.000
SHU érték: Csípősségi egység, amivel a paprikában megtalálható kapszaicin mennyiségét jelzik. Ezt az értéket a Scoville-skála segítségével tudjuk besorolni, osztályozni. Pontos értéket nem lehet mondani egy paprikára sem, mert túl sok tényező befolyásolja. Pl. időjárás, föld minősége, a szóban forgó paprika származása.
Származási ország: Dél-Amerika